Def Rhymz ambassadeur Rubberboot Missie

Nog minder dan 36 nachtjes slapen en dan is het weer zover! Op 6 augustus liggen we weer met z’n allen in de Utrechtse grachten voor het meest spetterende feestje van Nederland. Dit jaar vieren we onze vijfde verjaardag met een nieuwe route. Ook hebben we natuurlijk weer een vette de afterparty: Reboot wordt beter dan ooit te voren! Als klap op de vuurpijl hebben we de meest gestoorde ambassadeur tot nu toe:

…*tromgeroffel* …

Def Rhymz!!!! Hij is de jeugdidool van menig matroos en matrozin en maakt dit jaar de afterparty tot het meest spetterende feestje op het droge! Hij is de volwaardige opvolger van Kees van Hondt, Johan Vlemmix en niet te vergeten: Feestdjruud.

Ga back to the zero’s en nineties en schud in je Neon Jungle outfit naar de grond. Give it up for the Def! Alle klassiekers komen voorbij: “Schudden”, “Ik ben niet te stoppen” en natuurlijk zijn grootste hit “Doekoe”. Alvast in de stemming komen? Check de Def Rhymz Quiz op Upcoming. Reboot wordt de bom!

Koop nu je kaartje voor Reboot: de afterparty
Is de Rubberboot Missie alleen niet lang genoeg? Koop je ticket voor Reboot – de afterparty van de Rubberboot Missie – dan zo snel als je kunt. De verkoop gaat snel! Early bird tickets zijn €10,- via www.tivolivredenburg.nl. Aan de deur is een kaartje €12,50.

Dutch clip DEF RHYMZ-Doekoe

Boot nodig? Grijp die 10% korting!
Ook dit jaar koop jij je rubberboot bij opblaasbootshop.nl. En ook dit jaar krijg je van ons 10% korting! We hebben 3 boten geselecteerd. Gebruik de kortingcode RM2016-10 en pak je voordeel! Meer hoef je niet te doen.

  1. Boot – €26,10,- (Incl. korting)
  2. Boot – €61,85,- (incl. korting)
  3. Boot – €117,- (incl. korting)

Nieuw thema: Neon Jungle
Dit jaar gaan we helemaal los op het thema Neon Jungle! Hoe kom jij verkleed? Ga je als Neon Yellow Tarzan of wordt het  Blacklight Jane!? Je kan natuurlijk ook voor oud en vertrouwd gaan en je Pink Panther-pak uit de mottenballen halen. Geen jungle compleet zonder neon en geen neon compleet zonder jungle!

Ahoy!! De Kapteins van de Rubberboot Missie

Oproep

alle hens aan dek! We hebben jullie hulp nodig.

De Rubberboot Missie is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een enorm succes. We zoeken nog matrozen en matrozinnen die niet mee dobberen maar ons willen helpen tijdens de missie. We hebben mensen nodig bij het uitdelen van startbewijzen, het handjesklappen van de gefinishte deelnemers en de opbouw van de afterparty. Heb je tijd en zin om te helpen of ken je iemand die wilt helpen? Geef onze kapitein Ron een seintje via: ronbos87@gmail.com

 

Deel dit bericht